Over ons


Q&W Verhage

Ik ben Quirien

Werken met tuinen is voor mij werken met mensen. Ik hou ervan om heel praktisch aan de slag te gaan met de wensen van de klant. Ik denk in oplossingen, doe het machinewerk, de bestrating, het grondwerk, de beplanting en het nodige snoei- en zaagwerk. Dat doe ik al jaren met heel veel plezier.

Q&W Verhage

Ik ben Willeke

Werken met tuinen is voor mij creatief bezig zijn. In mijn ontwerpen werk ik de wensen van de klant praktisch uit. Ik denk goed na over de juiste beplanting en kies zoveel mogelijk voor natuurvriendelijke oplossingen. Verder spring ik bij waar het maar nodig is. O ja, ik ben een ontzettende moestuinfanaat.

Samen zijn wij Q&W

Wij zijn hoveniers in hart en nieren en houden wel van een groene uitdaging. Met veel liefde en verstand van zaken ontwerpen wij tuinen en doen de gehele aanleg en het onderhoud. Van eerste schets tot laatste steen of plant. Met als resultaat een tuin waar u zich fijn in voelt. Of een groene buitenruimte waar uw medewerkers aangenaam kunnen pauzeren. Van wilgenhut tot bedrijventerrein: ontzorgen is ons motto!